Bebek Bakım Yağı 200 Ml

Bebek Bakım Yağı 200 Ml. Siz ve bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm bebek bakım ürünleri,bebek bezleri, bebek şampuanları ve bebek mamaları bizdebu.com'da! Bübchen bebek yağı değerli kalendula (aynısefa) ekstresi ile yumuşak, her bez değişiminde temizlik ve bakım için dermatolojik olarak en.

Nivea Baby Hassas Bebek Yağı 200 ml + Nivea Baby Kremli
Nivea Baby Hassas Bebek Yağı 200 ml + Nivea Baby Kremli from www.farmasanal.com

İçerdiği aloevera (aloe barbadensis leaf), oliveoil (oleo europaea fruit oil), panthenol sayesinde yoğun nemlendirme sağlar, bebeğinizin cildini besler, yumuşatır ve etkin koruma sağlar. Bebek bakım yağı 200 ml %40 %40 fiyatı 73,00 ₺ special price 43,75 ₺ sepete ekle. Bebeğin cildine nazikçe masaj yapılarak uygulanır.

Cazi̇p Fi̇yatla I Ori̇ji̇nal I Hidroten Bebek Yağı 200 Ml Ürününü Sitemizden Satın Alabilirsiniz I Hidroten Ürünleri Ürünlerinde Büyük Avantaj I Hidroten Bebek Yağı 200 Ml Faydaları Nelerdir ?


Derinex cildi nemlendirici, yumuşatıcı ve etkin bakım sağlayıcı bebek bakım yağı. Siz ve bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz tüm bebek bakım ürünleri,bebek bezleri, bebek şampuanları ve bebek mamaları bizdebu.com'da! Doğumdan itibaren, ince ve hassas ciltler için mükemmel bakım ve popo bölgesinde hassas, nazik temizlik sağlar.

En Geç ( 24 Ocak 2022 Pazartesi ) Günü Kargoya Verilir.


Ayrica hamilelikte de cildin artan nem ihtiyacini karsilamaya ve korumaya yardimcidir.paraben icermez.peg polietilen glikol icermez.mineral yag icermez.esansiyel. Bebeğinizin altını temizledikten sonrada bebek yağının kullanılması önerilir. Johnsons baby bebek yağı 200 ml.

Kırmızı Sepet Olarak Satışı Yapılan Tüm Ürünler Yetkili Distribitör Ve Temsilcilikleri Üzerinden Temin Edilmektedir Ve %100 Orijinaldir.


Klasik, zeytinyağlı ve havuçyağlı olmak üzere 3 çeşittir. Alerji riskini en aza indirir. Yumuşak ve pürüzsüz cilt görünümü kazandırır.

• Bebeğinizin Cildi Yetişkinlere Kıyasla Daha Az Miktarda Yağ Salgılar Ve Kurumaya Müsaittir.


Bebek yağı, temizlik ve bakım için, optimal cilt uyumu, aktif doğal içeriği ile! Uni baby bebek yağı, bebeğin cildini nem kaybından korumak ve cilt kuruluğunu önlemek için zengin içeriklere sahiptircildin doğal yapısını ve nem dengesini korurken, bariyer fonksiyonunu güçlendirirözel formülü sayesinde cilt üzerinde tabaka oluşturmaz,hızla. Bebek bakımı için tercih edilen ürünler arasında cilt bakım ürünlerinin önemi büyüktür.

Hipp Babysanft Bebek Bakım Yağı 200 Ml Uygun Fiyatla Ebebek.com Da.


Satıcı puanı 9,9 ( 58 değerlendirme) satıcı puanı, hepsiburada.com müşterileri tarafından verilen zamanında gönderim, paketleme ve genel alışveriş deneyimi puanlarına göre hesaplanmaktadır. Bebek yağı çeşitleri ve fiyatları. Kuru cildi yumuşatır ve korur.

Post a Comment for "Bebek Bakım Yağı 200 Ml"