Bepanthol Intensive Kuru Ciltler 200 Ml Vücut Losyonu

Bepanthol Intensive Kuru Ciltler 200 Ml Vücut Losyonu. Cildiniz, güneş ışınlarına, rüzgâra ve suyla sık temasa karşı kuruyarak hassaslaşır. Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!

Bepanthol Intensive Body Lotion 200 ml Kuru Ciltler
Bepanthol Intensive Body Lotion 200 ml Kuru Ciltler from www.dermonorm.com

Bepanthol® intensive vücut losyonu cildinizin sahip olduğu bariyeri koruyarak, esnek ve nemli tutulmasına yardımcı olur. Bepanthol intensive vücut losyonu, sahip olduğu bariyeri koruyarak, cildin esnek ve nemli tutulmasına yardımcı olur. Provitamin b5 bakım kompleksi, cilt kuruluğu semptomlarını anında hafifletirken kuruluğun kaynağına inerek, cilt üzerinde uzun süreli kalıcı nemlendirme sağlar.

Kuru Ve Hassas Ciltlerde Anında Ve Etkili.


Bepanthol losyon içerdiği yüksek oranda dekspantenol etkisiyle hasar görmüş, yanmış, kurumuş hücrelerin hızla yenilenmesini sağlar. Bepanthol intensive vücut losyonu 200 ml. Bepanthol derma temel nemlendirici kuru hassas ciltler losyon 200 ml ürün markası:

Kampanyalarımızı Incelemek Için Ziyaret Edin !


Cilt, güneş ışınlarına, rüzgara ve suyla sık temasa karşı kuruyarak hassaslaşabilir. Ciltle uyumu ve etkisi dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır. Kuru cilt tipleri için günlük nemlendirme.

5 Yıldır Müşteri Memnuniyetin De Zirvedeyiz !


İçeriğindeki provitamin b5 ile kuru cildi derinlemesine nemlendirir. Kuru cilt tipleri için günlük nemlendirme cilt, güneş ışınlarına, rüzgara ve suyla sık temasa karşı kuruyarak hassaslaşabilir. Bu ürünün size özel fiyatıdır, sepete ekleyin fırsatı kaçırmayın!

İncelemiş Olduğunuz Ürünün Satış Fiyatını Satıcı Belirlemektedir.


Fırsatları kaçırmayın tüm kampanya ve fırsatlarımızdan ilk sen haberdar ol! Suyla her temasın ardından tüm vücuda uygulayın.kullanım sıklığı:gerekli taktirde. Bepanthol intensive vücut losyonu 200 ml (kuru cilt) ‹‹önceki sayfaya dön.

Bepanthol Derma Yoğun Nemlendirici Günlük Vücut Losyonu 200 Ml.


Bepanthol intensive kuru ciltler i̇çin vücut losyonu. Bepanthol intensive vücut losyonu, sahip olduğu bariyeri koruyarak, cildin esnek ve nemli tutulmasına yardımcı olur. Bepanthol intensive lotion kuru 200 ml vücut losyonu.

Post a Comment for "Bepanthol Intensive Kuru Ciltler 200 Ml Vücut Losyonu"