Dimes Meyve Suyu 200 Ml

Dimes Meyve Suyu 200 Ml. 200 tl ve üzeri ücretsiz kargo!, kargo: Dimes meyve suyu 200 ml vişne.

DIMES MEYVE SUYU 200 ML KAYISI
DIMES MEYVE SUYU 200 ML KAYISI from www.halkmarkilis.com

Dimes meyve suyu şeftali 200 ml 27’li paket meyve konsantresinden üretilen dimes meyve suları, el değmeden evinize, sofralarınıza ulaşır.türk gıda kodeksi gereği dimes meyve suları, hiçbir katkı maddesi içermiyor.geniş ürün yelpazesiyle her çeşit damak tadına hitap eden dimes meyve suları, serinlemek isteyenler için lezzetli ve doğal bir seçenek. Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Dimes markasının dimes karışık koli 200 ml (27 adet) ürününü 69,90 tl fiyatla meyve suyu kategorisinden satın alabilirsiniz.

You Can Shop From Başgimpa Çankaya Ankara Çankaya (Çamlıtepe Mah) In Turkey.


2,60 tl (kdv dahil) sepet fiyatı : Eğer ürün daha yüksek bir fiyattan satışa sunulursa, ön sipariş veren müşteriden fiyat farkı alınmaz, ayrıca teslimatta öncelik sağlanır. Dimes meyve suyu şeftali 200 ml 27’li paket meyve konsantresinden üretilen dimes meyve suları, el değmeden evinize, sofralarınıza ulaşır.türk gıda kodeksi gereği dimes meyve suları, hiçbir katkı maddesi içermiyor.geniş ürün yelpazesiyle her çeşit damak tadına hitap eden dimes meyve suları, serinlemek isteyenler için lezzetli ve doğal bir seçenek.

Ürün Daha Düşük Bir Fiyattan.


Ürün farklı bir fiyattan satışa sunulabilir. Özellikle katkısız olanların tercih edilmesi büyük avantaj sağlayacaktır. Di̇mes meyve suyu vi̇şne 200 ml 0,00 marka:

Dimes Meyve Suyu 200 Ml Vişne.


200 tl ve üzeri ücretsiz kargo!, kargo: Dimes meyve suyu 200 ml kayısı. Cappy meyve suyu atom 200 ml.

Dimes 200 Ml Kayısı Nektarı Ürününün 3 Adet Teklif Içerisinden Ücretsiz Kargo Seçeneği Ile En Uygun Mağaza Fiyatlarını Inceleyip, Mağazaya Git Butonuna Tıklayarak Keyifle Alışverişinizi Gerçekleştirin.dimes Limonata Ve Meyve Suyu Fiyatlarını Ve Özelliklerini Inceleyerek Ürün Hakkında Detaylı Bilgiye Sahip Olabilirsin.


Dimes markasının dimes karışık koli 200 ml (27 adet) ürününü 69,90 tl fiyatla meyve suyu kategorisinden satın alabilirsiniz. Elektronik giyim & aksesuar takı & gözlük & saat kozmetik & kişisel bakım anne & bebek & oyuncak hobi & oyuncak fotoğraf & kamera ev dekorasyon spor & outdoor. Di̇mes elma meyve suyu 200 ml di̇mes elma meyve suyu 200 ml.

Dimes Meyve Suyu Şeftali 200 Ml.


Dimes 200 ml meyve suyu şeftali. Suyu şeftali sıkma meyve suyuyla aynı tatlarda olduğundan en fazla tercih edilen ürünler arasında yerini almaktadır.ülkemizin en büyük meyve suyu üreticilerinden olan hem ailemize hem de çocuklarımıza gönül rahatlığıyla. Dimes 200ml meyve suyu vişne.

Post a Comment for "Dimes Meyve Suyu 200 Ml"